Известие

Collapse
No announcement yet.

Тампони на стабилизиращата щанга 147

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Тампони на стабилизиращата щанга 147

Имам следния проблем сменям тампоните на стабилизиращата щанга взимам най скъпите и издържат месец в най добрия случаи месец и половина

Някакви предложения за по добри тампони да не ги сменям всяка сряда :Д?

АЛФА ромео 147 JTD 2001 г

Много ще съм благодарен ако някои ми помогне с някакво решение ,
    Мерси предварително!!!!

полиуретанови няма ли за тая щанга?

Comment

Първоначално публикувано от liubendy Покажи съобщение
      Имам следния проблем сменям тампоните на стабилизиращата щанга взимам най скъпите и издържат месец в най добрия случаи месец и половина

Някакви предложения за по добри тампони да не ги сменям всяка сряда :Д?

АЛФА ромео 147 JTD 2001 г

Много ще съм благодарен ако някои ми помогне с някакво решение ,
      Мерси предварително!!!!
      Къде ги сменяш колега
      Fiat Punto 1.4GT 1996
      Hyundai Tucson 2.0 2007
      Renault Clio 1.5 2019

Comment

ами в сервиз ги сменям ,защо има ли нещо по специфично при смяната което майсторчетата да прооускат и да преебват работата ?
        иначе са мисла да си зема от ферариста ама ако е по специално монтирането да не ме преебат пак?

Comment

ами в сервиз ги сменям ,защо има ли нещо по специфично при смяната което майсторчетата да прооускат и да преебват работата ?
          иначе са мисла да си зема от ферариста ама ако е по специално монтирането да не ме преебат пак?
          Имаш ли представа колко време им отнема да ги сменят.. ориентировъчно ?
          Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
          Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
          Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

ами към час можеби дори малко повече защо?

Comment

Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщение
              Имаш ли представа колко време им отнема да ги сменят.. ориентировъчно ?
              ами към час можеби дори малко повече защо?
              Колега виж това мнение и тази тема като цяло:
              http://clubalfaromeo.com/forum/showp...4&postcount=75

Май в този сервиз, дето ходиш са големи факири. Следващият път ще е добре да "нямаш работа" и да им повисиш на главата, докато я правят колата.
              There's always more money to make and more shit to bitch about.
              156 SW 2.4 JTD

Comment

Първоначално публикувано от zloster Покажи съобщение
                Колега виж това мнение и тази тема като цяло:
                http://clubalfaromeo.com/forum/showp...4&postcount=75

Май в този сервиз, дето ходиш са големи факири. Следващият път ще е добре да "нямаш работа" и да им повисиш на главата, докато я правят колата.
                На разкапсулована щанга е напълно възможно за час да се сменят тампоните колега
                Fiat Punto 1.4GT 1996
                Hyundai Tucson 2.0 2007
                Renault Clio 1.5 2019

Comment

Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
                  На разкапсулована щанга е напълно възможно за час да се сменят тампоните колега
                  На такава вероятно може, но по принцип си отнема повече време .. хамалогия си е .
                  Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                  Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                  Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

за един час??...тия трябва да сменяват тампони на стаб. щанга на алфа 156/147 всеки ден на по 3 коли,за да са такива спецове.....във специализирани сервизи от форума е напълно възможно,но за други не съм сигурен......а самото разкапсуловане,не трае повече от 15-20 мин(при свалена щанга)...така,че това не е критерий по който да се определя времето....

..към колегата с темата: поръчай си тампони от ферариста с нужния диаметър,и според това от кой град си,иди при хора от форума...
                    156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
                    147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
                    159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

Ако става въпрос за хоризонтална стабилизираща щанга отпред е доста трудоемко. (За да се извади щангата се сваля дори "магарето") Сменял съм на 156 които са най-вероятно същите и съм сложил BIRTH от евро 07 които са най най-обикновени.Вече година и половина не са мръднали.Най-вероятно нищо не сменят ,а ги посмазват с нещо.
                      Alfa Romeo 156 2.4JTD

Comment

И най-големите ментаци да сложиш пак ще изкарат повече от месец и половина. Както са те посъветвали колегите по-добре смени сервиза.
                        AR 166 2,4 ЖТД Волво 460 1,9 ТД, Волво 460 1,7 I ех, Браво 1,4 12V ех, Ланча Y 1,4 12V ех, Пунто 1,1 6 speed ex, Пежо 106 ех и първата ОРел кадет 1,6 печка - "карабина" - с манивели по вратите и вЪлнен салон

Comment

Добрият монтаж гарантира поне 50к пробег дори и с най-големите ментаци - в случая Бирт, личен опит. Та същите тези биртчета при мен се разтропаха на втората седмица, после истински майстори ги стегнаха както трябва и изкараха цитираните 50к без лоп-троп, вече са на 60к, докато се наканя да я закарам пак на доктор, кой знае колко ще направят...

Попрегледай тая тема от Ланча-форума, със сигурност ще ти е от полза:
                          http://www.lancia-bg.com/forum/viewt...041cc8e9290af8
                          Last edited by Zarini; d.m.y г., 23:30.
                          Alfa Romeo 147 JTD 115hp+
                          Fiat Croma 2.4 Mjet 200hp

Comment

Моят масйтор ми ги сменя за около 1,30ч (винаги му вися на главата )...слагал съм на Феби, издържаха 8к км...ебаси боклуците...вече над година съм с полиуретанови и не са мръднали...Там е истината...по магазините половината части са шит.
                            sigpic
                            Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Обади се на ferarista,той предлага тампони от полиуретан,аз си сложих такива и колата заспа направо.Други не слагай и не купувай,няма смисъл от нови,защото свършват бързо.Ето ти линк,няма да съжаляваш и ще си щастлив.
                              http://clubalfaromeo.com/forum/showt...F0%E5%F2%E0%ED

Comment

Working...
                              X